Over ons

Van harte welkom op onze site. Wij stellen ons graag aan u voor!

Wij zijn Karinne Valks en Chantal van Stratum, beide woonachtig in het Brabantse Boxtel.
We zijn een enthousiast team en door onze jarenlange samenwerking en expertise in dit vak kunnen we u advies geven over alle bestemmingen, wereldwijd.

Van een weekendje weg tot een geheel verzorgde reis naar Australi√ę. Niets is ons teveel. Reizen is onze grootste passie! We hebben ontzettend veel reiservaring opgedaan in de loop der jaren door zowel studiereizen als priv√© vakanties.
Samen zijn we ruim 32 jaar werkzaam in de reisbranche.
We willen graag onze kennis en reiservaringen met u delen zodat we samen met u de perfecte vakantie kunnen verzorgen.

We zijn werkzaam als zelfstandige reisadviseurs en zijn ervan overtuigd dat service en kwaliteit belangrijke aspecten zijn voor een goede samenwerking.
Wij verzorgen uw reis van A tot Z zodat u nergens aan hoeft te denken en u zorgeloos op vakantie kunt.

Uw ideale reis samenstellen kost veel tijd en voorbereiding. Om het realiseren hiervan makkelijker te maken, heeft u de mogelijkheid om met een van ons een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via verschillende kanalen zoals mail, telefoon of op afspraak op ons kantoor. Onze service gaat net een stapje verder waardoor we tevens een afspraak kunnen maken bij u thuis. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden. Lijkt het u niet heerlijk om vanuit huis uw reis samen te stellen met uw persoonlijke reisadviseur ? Wij bezorgen tevens de reispapieren aan huis, indien gewenst.

Reismatch, een reis die bij u past!